Pokalkamp flyttes til Aalborg med frivillig entré til "90 minutes for hope"-kampagnen

21. september 2015 kl. 13:47

Danmarksserieklubben fra Lystrup I.F. har af praktiske og sikkerhedsmæssige årsager valgt at frasige sig hjemmebanefordelen i den forestående runde i DBU Pokalen.

Stephan Schors 2Der vil til opgøret næste tirsdag være gratis entré, men der vil ved indgangene være mulighed for at donere penge til ECA’s (European Club Association) velgørenhedsinitiativ for flygtninge ”90 minutes for hope”, hvor det indsamlede beløb går ubeskåret til respekterede organisationer med speciale i at hjælpe flygtninge i nød.

- Vi har i henhold til vores værdier holdt os neutrale i det verserende flygtningespørgsmål, og det er vi stadig, konstaterer AaB’s administrerende direktør Stephan Schors.

- Men med dette initiativ giver vi nu vores tilskuere chancen for at donere et beløb, som man fuldstændig selv bestemmer størrelsen af. Og ønsker man ikke at donere noget, så går man bare ind til kampen alligevel, forklarer Stephan Schors.

- På denne måde læner vi os op af ECA’s initiativ, men vi lader den enkelte tilskuer på Nordjyske Arena selv beslutte, om man ønsker at donere penge, hvilket i denne politisk ømtålelige sag har været en vigtig og afgørende pointe for os, fastslår Stephan Schors.

I forvejen donerer AaB via Hele Nordjyllands Håndsrækning én krone pr. fremmødt tilskuer til klubbens Alka Superligahjemmekampe på Nordjyske Arena til et godt formål. Pengene bliver halvårligt doneret ubeskåret til et godt formål i Region Nordjylland. Der kan være tale om foreninger, et værested, et behandlingscenter eller noget helt fjerde, men der kan dog ikke være tale om et formål af hverken kommerciel eller politisk karakter.

I efteråret 2015 går Hele Nordjyllands Håndsrækning til The Back To Life Project, som efter efterårets fem første hjemmekampe allerede er sikret en donation på 38.346 kr.

Den samlede donation fra opgøret mod Lystrup I.F. til ”90 minutes for hope” vil blive oplyst enten i løbet af anden halvleg, eller hurtigst muligt når optællingen er foretaget.

'