Kun Spar Nord og A. Enggaard Tribunen åben til AaB-Lystrup I.F.

28. september 2015 kl. 12:00

Til DBU Pokalkampen vil der være frivillig entré. Det vil sige, at det vil være gratis at komme ind på Spar Nord Tribunen og A. Enggaard Tribunen, som åbner op på kampdagen en time før kampstart. På A. Enggaard Tribunen vil man til kampen kun kunne gå ind via indgang 9 og 10 og altså ikke gennem foyeren på Nordjyske Arena. Ved indgangene til både Spar Nord og A. Enggaard Tribunen vil der være mulighed for at donere til ECA’s (European Club Association) velgørenhedsinitiativ for flygtninge ”90 minutes for hope”. Det indsamlede beløb går ubeskåret til respekterede organisationer med speciale i at hjælpe flygtninge i nød.

Læs mere om den frivillige entré her.

Sæsonkortholdere

I forbindelse med kampen vil sæsonkortholdere kunne komme ind på vilkår med den øvrige fanskare. Der vil altså ikke være åben i VIP-loungerne, og der kan ikke reserveres pladser. Alle fremmødte fans vil få adgang til enten Spar Nord Tribunen eller A. Enggaard Tribunen med unummererede pladser.

Handicapforhold

Weber Tribunen åbner ikke til tirsdagens opgør, og derfor vil kørestolsbrugere blive tildelt pladser på A. Enggaard Tribunen. Hvis der skulle opstå spørgsmål i forbindelse med dette, så kontakt AaB’s fankoordinator Christian Golding Andersen på cga@aab-as.dk.

God kamp!

'