Fire mand returnerer til AaB-truppen

12. september 2015 kl. 18:06

Bortset fra den fornemme pokalfinalesejr på 4-2 i 2014 mod FC København så skal AaB lede længe efter en god oplevelse i Parken, hvor Hele Nordjyllands Hold ikke har vundet i Alka Superligasammenhæng siden maj 2007.

JB4Faktisk har de efterfølgende 12 besøg i Alka Superligaen resulteret i 11 nederlag og en målscore på 1-31!

AaB-cheftræner Lars Søndergaard er bevidst om statistikken og har respekt for den forestående opgave, men samtidig er troen intakt i forhold til søndag at opnå et brugbart resultat.

- FC København råder over en både kvalitetsmæssig og breddemæssig stærk trup, og umiddelbart vurderet så har de med deres foreløbige præstationer i sæsonen fortjent flere point, end de har opnået.

- Vi vil imidlertid gøre alt for at gøre det svært for dem i morgen, og vi har også en stor tro på, at vi med en optimal præstation kan få noget med hjem, siger Lars Søndergaard.

- Vi er klar over, at alt skal gå op i en højere enhed, hvis vi skal have udbytte af kampen, men vi har tidligere i sæsonen vist, at vi indeholder redskaber og et topniveau, der kan ondt på alle modstandere, påpeger Lars Søndergaard, der efter lørdagens træningspas har udtaget følgende 18 navne:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Kenneth Emil Petersen, 7 Thomas Enevoldsen, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 10 Rasmus Jönsson, 11 Nicklas Helenius, 20 Henrik Dalsgaard, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 25 Frederik Børsting, 27 Oliver Abildgaard, 30 Andreas Bruhn, 32 Kasper Pedersen og 33 Lukas Spalvis.

Kasper Risgård er eneste AaB’er på skadeslisten.

'