Tilbagevendte Patrick Kristensen: Vi er tændte

13. august 2015 kl. 10:20

AaB's Patrick Kristensen ser frem til lørdagens opgør imod AGF og er opsat på at revancere sidste kamp med et godt resultat.

- Vi spiller altid nogle intense kampe imod AGF, ikke mindst fordi fansene skaber en rigtig god stemning. Vi er rigtig tændte og opsat på at revancere sidste kamp. Vi kan næsten ikke vente med at få kampen fløjtet i gang.

- Vi vil arbejde hårdt i kampen og være gode på bolden. Med skarphed omkring feltet tror jeg på, at vi kan få tre point igen, siger Patrick Kristensen til aabsport.dk.

Patrick Kristensen er for alvor ved at komme i gang igen efter den skade, som han pådrog sig i opstartsfasen. Skaden kom på et uheldigt tidspunkt for den 28-årige spiller, der er glad for at være tilbage i fuldt vigør igen.

- Jeg blev skadet på et trist tidspunkt. Efter at have været med i hele opstarten følte jeg mig i super god form, men så fik jeg en skade i den sidste træningskamp, da der var tyve minutter igen.

- Det er forfærdeligt at være skadet, så det er dejligt at være helt tilbage igen til træning og specielt til kamp. Det er jo for at spille kampene, at vi løber og træner hårdt hver dag, siger Patrick Kristensen.

Patrick Kristensen har indtil videre spillet 207 kampe for Hele Nordjyllands Hold.

 

Vil du med til lørdagens kamp imod AGF? Kampen spilles på Ceres Park i Aarhus med kampstart kl. 16.

Klik her for at læse mere om de praktiske informationer vedrørende transport og billetter til kampen.

'