AaB TV: AaB Support Club 25 år

22. august 2015 kl. 10:15

AaB Support Club, også kaldet ASC, fejrede i går 25 års jubilæum. Det skete på Nordjyske Arena, hvor medlemmer i ASC og flere markante personligheder i AaB-regi deltog. Dagen bød på taler og gaveoverrækkelser, grin og meget mere. I indslaget fortæller AaB's formand, Mads Aagaard, om, hvad AaB betyder for mange mennesker, og Thomas Augustinussen og Allan Gaarde fortæller, hvad fansene betyder for holdet.

På mandag bliver ASC's 25 år fejret endnu en gang, når AaB tager imod OB på Nordjyske Arena. For at markere de 25 år kan du til denne kamp få billetter til kun 25 kr. til siddepladser på 3F Tribunen og ståpladser på Spar Nord Tribunen og 3F tribunen. Du kan samtidig købe øl på Nordjyske Arena til 25 kr. og den unikke jubilæumsspillertrøje fra adidas til kun 250 kroner.

Kom og støt op omkring Hele Nordjyllands Hold og vær samtidig med til at fejre ASC.

Klik her for at se videoen.

Klik her for at købe billetter til kampen og fejringen - husk også, at du med dit fremmøde støtter Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2015 går ubeskåret til The Back To Life Project, som efter efterårets to første hjemmekampe allerede er sikret en donation på 13.841 kroner.

'