Torsdag sidste frist for ansøgning til Hele Nordjyllands Håndsrækning

1. juli 2015 kl. 10:18

I foråret 2015 var modtageren af Hele Nordjyllands Håndsrækning Headspace Aalborg, der i alt opnåede en donation på 54.337 kroner. Nu er det igen muligt at søge om en donation fra AaB, når modtageren af Hele Nordjyllands Håndsrækning for efteråret 2015 skal findes.

Ønsker du at søge, eller kender du en organisation, forening eller andet formål der kunne have fordel af at søge Hele Nordjyllands Håndsrækning, så er det nu muligheden er åben.

Ansøgning om at modtage Hele Nordjyllands Håndsrækning for efteråret 2015 skal sendes tilhnh@aab-as.dk senest torsdag den 2. juli. Download ansøgningsskema her.

Vi minder om, at ansøgninger af kommerciel eller politisk karakter ikke vil komme i betragtning.

Om Hele Nordjyllands Håndsrækning

HNH_logoAaB donerer én krone pr. fremmødt tilskuer til klubbens Alka Superligahjemmekampe på Nordjyske Arena til et godt formål. 

Pengene vil halvårligt blive doneret ubeskåret til et godt formål i Region Nordjylland. Der kan være tale om foreninger, et værested, et behandlingscenter eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser, men der skal dog være tale om et formål, der hverken har kommerciel eller politisk karakter. Udover at donationen skal gå til en god sag, skal modtageren også have postadresse i Region Nordjylland.

Et udvalg bestående af formand for AaB Support Club Mads Aagaard, AaB-anfører Thomas Augustinussen, bankdirektør i Spar Nord John Lundsgaard, administrende direktør i AaB Stephan Schors og presse- og kommunikationschef i AaB Brian Andersen vil blandt de indkomne ansøgninger udvælge tre af disse, som herefter kommer til afstemning på AaB’s officielle hjemmeside aabsport.dk fra 9.-14. juli.

Modtageren af Hele Nordjyllands Håndsrækning for efteråret 2015 offentliggøres onsdag den 15. juli..

'