Rasmus Würtz overtager anførerbindet i AaB

6. juli 2015 kl. 11:27

Dermed går anførerbindet fra midtbane-kollega Thomas Augustinussen til Rasmus Würtz, der de seneste sæsoner har været vice-anfører.

- Som ny træner føler jeg, at det nu er det rette tidspunkt til at foretage valget af anfører. Rasmus er en ledertype i truppen og som vice-anfører i de seneste sæsoner har Rasmus også udfyldt opgaven tidligere.

- Selvom jeg kun har været her i kort tid, kan jeg se at han også er vigtig udenfor banen, hvor han sammen med blandt andet Kenneth Emil Petersen og Thomas Augustinussen, er med til at tage ansvar, udtaler AaB’s cheftræner Lars Søndergaard.

RW_FCKOgså afgående anfører Thomas Augustinussen har kun ros til overs for valget af ny anfører.

- Jeg har været stolt over at være anfører i AaB i omkring fem i år i alt over to omgange, det har været fantastisk. Dog er det meget naturligt, at opgaven går videre til Rasmus nu. Han har været vice-anfører i flere år, men på banen har han været mere anfører end mig de seneste sæsoner. Derfor ændrer dette skifte heller ikke så meget. Han skal være stolt og glad for at være anfører i AaB, for det er fedt erhverv

- Jeg vil selvfølgelig blive ved med at tage ansvar, og hjælpe med at give erfaring videre til de unge spillere, så de kan præstere endnu bedre, lyder det fra Thomas Augustinussen, der med 410 officielle kampe for AaB indtager en fornem tredjeplads på listen over spillere med fleste kampe i klubben gennem tiden.

Rasmus Würtz selv er naturligvis glad for udnævnelsen.

- Jeg er selvfølgelig stolt over valget, det er en stor ære at være anfører for den her klub, hvor jeg nu tager hul på min tolvte sæson. Der følger selvfølgelig også et ansvar med, hvilket jeg er bevidst om, selvom der i hverdagen er nok ikke er så meget der ændrer sig nu og her.  

- Uden for banen er vi en gruppe af de mere erfarne spillere, der på samme måde som hidtil vil blive ved med at tage ansvar og forsøge at skabe sammenhold, så vi kan bevare det gode fællesskab vi har i klubben, lyder det fra Rasmus Würtz, der foreløbig har spillet 380 kampe og scoret 19 mål for AaB.

Vice-anfører i AaB vil fremover være Kenneth Emil Petersen.

Rasmus Würtz’ første opgør som anfører for AaB bliver tirsdag aftens testkamp mod Vendsyssel F.F. på Skagen Stadion.

'