Helenius fortsætter i AaB

3. juli 2015 kl. 09:17

AaB solgte i juni 2013 sin daværende topscorer til Aston Villa, hvor det i den efterfølgende sæson blev til seks officielle kampe og en enkelt scoring for Birmingham-klubben.

I sidste sæson vendte Nicklas Helenius hjem til AaB på en lejeaftale, og selvom angriberen i de første måneder efter en lang pause i England uden kamptræning kæmpede for at genvinde formen, blev det alligevel til 12 fuldtræffere i sæsonen.

Hobro10AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Nøjagtigt som det var tilfældet, da Nicklas returnerede til AaB sidste sommer, har det været et stort ønske for både Nicklas og AaB at få en ny aftale på plads.

- Nicklas er en notorisk målscorer, ligesom han også bidrager med mange assists, og vi er overbevist om, at vi i fællesskab kan bringe ham op på et endnu højere niveau, end da vi for to år siden solgte ham til Aston Villa, siger Allan Gaarde.

Nicklas Helenius, der skiftede til AaB som drengespiller fra samarbejdsklubben Svendstrup/Godthåb I.F., er noteret for to A-landskampe og 13 U-landskampe for Danmark.

- At fortsætte i AaB er det, jeg hele tiden helst har villet, og jeg er glad for, at klubben tror på mig, lyder det fra Nicklas Helenius. 

- Jeg har sat mig en række delmål for sæsonen, hvor jeg har som overordnet målsætning at slutte så højt i tabellen som muligt med AaB og samtidig personligt nå et tocifret antal scoringer, og jeg synes allerede nu, at det ser spændende ud med de nye input fra vores nye cheftræner Lars Søndergaard, siger Nicklas Helenius.  

Nicklas Helenius har scoret 52 mål i 149 officielle kampe for AaB, hvilket allerede placerer ham på 18. plads på AaB’s All Time-topscorerliste.

16 ud af 26 spillere i den nuværende AaB-trup har spillet ungdomsfodbold i klubben.

'