AaB udlejer Viktor Ahlmann til Vendsyssel FF

23. juli 2015 kl. 09:00

Viktor Ahlmann kom til AaB fra samarbejdsklubben Brønderslev IF i 2007 og rykkede i sommeren 2014 op i AaB’s Superligatrup, hvor det foreløbig er blevet til 10 officielle kampe.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- I vores nuværende situation er vi godt besat på de offensive pladser, så da muligheden bød sig for at give Viktor værdifuld spilletid og erfaring var vi alle enige om, at det var en god løsning.

- Samtidig er det oplagt, at udleje Viktor til netop Vendsyssel, der er en vigtig nordjysk samarbejdsklub, så det kan med rette betegnes som en optimal løsning for både Viktor og begge klubber.

Også Viktor Ahlmann selv ser frem til at spille for Vendsyssel FF de kommende seks måneder: 

- Det er en fin mulighed for alle tre parter, og beslutningen er for mit vedkommende taget ud fra udsigten til spilletid, og for at fremme min egen udvikling. Jeg glæder mig derfor til at spille for Vendsyssel, der har mange rutinerede spillere i truppen, som jeg helt sikkert kan lære noget af.   

- Jeg glæder mig derfor meget til de nye udfordringer og til igen at spille førsteholdsfodbold, men min ambition på den lange bane er stadig at spille Superliga-fodbold i AaB. Så jeg forventer at komme tilbage til AaB med mere erfaring og forhåbentlig masser af mål i støvlerne.

Viktor Ahlmann træner for første gang med Vendsyssel FF i dag torsdag.

'