AaB ser frem til nordjysk lokalbrag

23. juli 2015 kl. 15:24

Mandagens intense premiere-opgør i Alka Superligaen 2015/2016 kastede for AaB’s vedkommende et point af sig, da det blev 1-1 mod Esbjerg. 

Cheftræner Lars Søndergaard ser nu frem til en ny og anderledes udfordring i morgen aften mod Hobro.

LS_Ef B2- Det blev en lidt vild kamp mod Esbjerg, om end meget underholdende for publikum. Der var dog ting vi kan gøre bedre, blandt andet kvaliteten i vores boldomgang, så vi ikke får så mange omstillinger imod os.

- Jeg var dog langt hen ad vejen tilfreds med kampen, hvor der var god energi og power, hvilket jeg også forventer fra Hobro, der er kendt for at fighte og kæmpe og lægge tryk på modstanderen på eget græs.

- Samtidig er de et andet hold end Esbjerg, men vil også forsøge at udnytte omstillinger og dødbolde, og så er man bare nødt til at have ekstremt stor respekt for Hobro, når man ser på hvad de leverede i seneste sæson. 

- Vi skal helst ind og dominere, samt spille med tempo og fart og udnytte det. Kommer vi til at spille for langsomt, så får vi det svært. Som klub har vi revanche til gode i Hobro, og jeg tror ikke der er nogen af spillerne, der gerne vil opleve et nederlag igen, så det vil vi gøre alt for at undgå, lyder det videre fra Lars Søndergaard, der også håber på stor opbakning på DS Arena fredag aften.

- Det er jo af de mindre stadions i Superligaen og er der fyldt giver det en god kulisse. Jeg mærkede opbakningen fra vores tilhængere i mandags, og synes det var en fremragende kulisse, der var med til at sætte tempoet op. Når der er lyd på fra tilskuerne, sætter det os ekstra i gang, så vi håber også vi får en rød mur bag det ene mål fredag aften, afslutter Lars Søndergaard, der har udtaget følgende 18-mands trup til opgøret: 

1 Nicolai Larsen, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Kenneth Emil Petersen, 6 Jukka Raitala, 7 Thomas Enevoldsen, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 10 Rasmus Jönsson, 11 Nicklas Helenius, 16 Mathias Thrane, 20 Henrik Dalsgaard, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 25 Frederik Børsting, 27 Oliver Abildgaard, 30 Andreas Bruhn, 33 Lukas Spalvis

Patrick Kristensen, Gilli Rólantsson og Kasper Pedersen er alle ukampdygtige.

Opgøret starter fredag aften kl. 18.00 på DS Arena i Hobro.

'