AaB nærmer sig skadesfri trup

23. juli 2015 kl. 14:29

Gilli Rólantsson, Patrick Kristensen, Kasper Pedersen og Jakob Ahlmann har alle døjet med skader, men inden for den næste uges tid kan de alle være tilbage i fuld træning igen.

- Det ser godt ud på skadesfronten. Vi har stadig et hængeparti med Gilli (Rólantsson, red.), som fik en fibersprængning i hans seneste landskamp. Han er kommet lang vej, men der går en uge endnu. Patrick (Kristensen, red.) har stadig lidt usikkerhed omkring en sparkemuskel i venstre ben.

- Kasper P. (Pedersen, red.) har stadig små problemer, men trænede med i dag. Vi skal stadig være lidt påpasselige med ham. Jeg håber, at de alle kan træne med igen om en uges tid, siger cheftræner i AaB, Lars Søndergaard.

Jakob Ahlmann er allerede raskmeldt og på vej tilbage igen.

- Jakob mærker ikke noget til knæet længere, og det er positivt. Han kan dog mærke i resten af kroppen, at han ikke er vant til fodboldbevægelser efter sin skade. Det ser virkelig positivt ud med ham, og nu skal han bare have kamptræning og så meget fodboldtræning i benene som overhovedet muligt, siger Lars Søndergaard, der forventer Jakob Ahlmann i aktion i lørdagens reserveholdskamp mod Hobro IK.

'