AaB ansætter fysisk træner på fuld tid

4. juli 2015 kl. 09:51

Morten Randers Thomsen afløser dermed den nuværende fysiske træner i AaB Ashley Tootle.

- Allerførst vil jeg gerne takke Ashley Tootle for dedikeret og kompetent arbejde igennem mange år i AaB. Ashley var også til det sidste med i opløbet om fuldtidsstillingen, men vi valgte i sidste ende at søge ny inspiration, fortæller AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde til aabsport.dk.

Morten Randers Thomsen er oprindeligt fra Aalborg, men har senest været fysisk træner i Lyngby Boldklub.

Herudover kommer Morten Randers Thomsen fra en stilling som forskningsprojektleder og leder af testcenteret ved Institut for Idræt og Ernæring ved Københavns Universitet.

- Morten Randers Thomsen kommer med et flot CV, og har igennem en del år arbejdet tæt sammen med professor og fysiolog Jens Bangsbo, konstaterer Allan Gaarde.

- Det er et konkurrenceparameter for os at have de dygtigste folk omkring holdet til at udvikle og uddanne spillerne, og det er første gang i AaB’s historie, at vi får en fysisk træner på fuld tid.

- Vi tror på, at vi kan hente nogle procenter på den fysiske del, og derfor er vi meget glade for at have lavet en aftale med en kapacitet på området som Morten Randers Thomsen, siger Allan Gaarde.

- Udover det daglige arbejde med Superligatruppen skal Morten Randers Thomsen på sit felt skabe en rød tråd til vores talentsektor, og vi ser frem til samarbejdet, slutter Allan Gaarde.

Ashley Tootle fortsætter i sin konsulentrolle som fysisk træner i AaB indtil 31. juli.

'