AaB henter Raitala året ud

17. juli 2015 kl. 12:34

Den 26-årige finske A-landsholdsspiller, der tidligere har optrådt for blandt andet Hoffenheim og Heerenveen, samt senest FC Vestsjælland, kommer således til AaB, hvor han skal konkurrere om en plads i forsvaret. 

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler: 

- Vi har indgået aftalen, da vi er kommet i en situation hvor vi er udfordret med en del skader i forsvaret. Derfor har vi vurderet, at vi har brug for en ekstra mand og har søgt en spiller der kan spille i begge sider i defensiven. Det har Jukka med succes gjort tidligere i sin karriere for både Heerenveen og det finske landshold. 

- Samtidig er han en dygtig, teknisk stærk spiller, som vi i foråret så præstere godt for FC Vestsjælland, hvor han var fast mand i alle kampe i Superligaen og pokalturneringen. 

- Foreløbig har vi valgt at se hinanden an for resten af 2015, en udfordring vi er glade for at Jukka har taget op, og så må vi derefter vurdere om samarbejdet skal fortsætte. 

Jukka Raitala selv er også glad for den nye aftale og ser frem til at komme i aktion i for Hele Nordjyllands Hold: 

- Jeg glæder mig til at komme til AaB, der er et hold med en spillestil der passer mig rigtig godt. Man spiller med megen boldbesiddelse og hurtige omstillinger, hvilket giver plads til, at man som back kan komme med i det offensive spil også. 

- Selvom mine styrker som spiller først og fremmest ligger i det defensive kan jeg sagtens byde ind offensivt, hvilket jeg tidligere har gjort i både Holland og på det finske landshold, og jeg ser nu frem til at komme til Aalborg og møde mine nye holdkammerater, samt komme i kamp i Superligaen igen. 

Jukka Raitala træner første gang med AaB-truppen lørdag formiddag og vil fremover bære trøje nummer 6.

(Foto: hs.fi)

'