Kent Nielsen foran afskedskamp

6. juni 2015 kl. 15:32

Med en sejr eller uafgjort i sæsonens sidste kamp vil AaB være sikret en femteplads i sæsonens Alka Superliga.

Kent N. i Doorwerth2- Efter at have udspillet vores rolle i forhold til bronzemedaljerne har det været et fokuspunkt for os at få sluttet godt af, og med en sejr mod FC Nordsjælland vil vi være forårets fjerdebedste hold, konstaterer Kent Nielsen.

- Vi ved, at FCN kommer med sin sædvanlige fart og boldsikkerhed, ligesom deres individualister kan gøre ondt på modstanderen. For os gælder det om at videreføre de defensive dyder og det kreative spil, som vi har præsteret i de seneste par kampe – og forhåbentlig krydret med endnu større effektivitet.

Inden kampen tager AaB afsked med lejesvenden Donny Gorter, der faktisk for første gang er udtaget til truppen siden sin korsbåndsskade i december.

Umiddelbart efter morgendagens slutfløjt vil der også blive taget officiel afsked med Kent Nielsen, der opsummerer sin tid i AaB således:

- På det sportslige plan har mit ophold i AaB været både lærerigt og udviklende, og jeg er både glad, stolt og ydmyg omkring de resultater, som vi i fællesskab har opnået.

- På det menneskelige plan handler det mere om den enorme imødekommenhed, som jeg har oplevet fra alle i Aalborg og Nordjylland fra det, som jeg vil kalde oprigtige og ordentlige mennesker. Det er jeg taknemmelig over, lyder det fra Kent Nielsen, der efter sit sidste træningspas i AaB har udtaget følgende 19 navne:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 6 Donny Gorter, 7 Thomas Enevoldsen, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 10 Rasmus Jönsson, 11 Nicklas Helenius, 14 Andreas Blomqvist, 15 Gilli Sørensen, 18 Anders K. Jacobsen, 20 Henrik Dalsgaard, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 28 Viktor Ahlmann, 30 Andreas Bruhn, 31 Jakob Blåbjerg og 32 Kasper Pedersen.

Lukas Spalvis er optaget af landsholdsopgaver for Litauen, mens skadeslisten omfatter Kenneth Emil Petersen, Rasmus Thelander, Frederik Børsting, Mathias Thrane og Jakob Ahlmann.

AaB donerer 1 kr. pr. tilskuer til Alka Superligakampe på Nordjyske Arena til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2015 går ubeskåret til Headspace Aalborg, som efter forårets første syv hjemmekampe allerede er sikret en donation på 47.561 kr.

Den endelige donations størrelse kendes efter dysten mod FC Nordsjælland, og i den kommende uge vil det blive offentliggjort på aabsport.dk, hvornår Hele Nordjyllands Håndsrækning overrækkes til Headspace Aalborg.

Køb i forsalg din billet til sæsonens sidste kamp her.

'