Hele Nordjyllands Håndsrækning uddeles 29. juni

16. juni 2015 kl. 14:30

Pengene doneres ubeskåret og halvårligt til et godt formål, der hverken har kommerciel eller politisk karakter, og Headspace Aalborg vil mandag den 29. juni få besøg af repræsentanter fra AaB, der vil overrække beløbet.  

HNH_logoHeadspace Aalborg er en frivillig forening, der hjælper børn og unge med alle former for problemer – eksempelvis tristhed, mobning, konflikter med venner eller andre alvorlige bekymringer. Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2015 blev på 54.337 kr., der vil gå til at hjælpe endnu flere børn og unge i Nordjylland.

Centerchef for Headspace Aalborg Karin Leth Kristensen udtaler:

- Hele Nordjyllands Håndsrækning, som dette forår gik til os i Headspace Aalborg, er et dejligt og vigtigt signal, der sendes fra en institution i Aalborg og Nordjylland. Det har stor betydning, at AaB går ind og støtter Headspace i forhold til at gøre det åbent og legalt at række hånden frem, når man møder bump på vejen. Det kunne vi eksempelvis tydeligt mærke, da vi var til stede uden for Nordjyske Arena ved AaB’s sidste hjemmekamp forrige søndag.

- Vi føler os forpligtigede og privilegerede i forhold til at kunne være de unges talerør, og da Headspace har knap to års erfaring, har vi en masse på hjerte, som vi gerne vil dele ud af. Dette muliggøres nu af Hele Nordjyllands Håndsrækning, og der er lagt i støbeskeen til en konference, hvor de unges stemmer bliver dominerende, fortæller Karin Leth Kristensen.

Stephan Schors1Karin Leth Kristensen vil sammen med udvalget for Hele Nordjyllands Håndsrækning bestående af AaB’s administrende direktør Stephan Schors, formand i AaB Support Club Mads Aagaard, AaB-anfører Thomas Augustinussen, bankdirektør i Spar Nord John Lundsgaard og presse- og kommunikationschef i AaB Brian Andersen udvælge tre kandidater blandt de kommende ansøgninger til Hele Nordjyllands Håndsrækning for efteråret 2015.

Der er ansøgningsfrist 2. juli, og de tre mulige modtagere vil herefter komme til afstemning på aabsport.dk.

- Vi er meget tilfredse med den modtagelse og den opmærksomhed, som Hele Nordjyllands Håndsrækning har fået, og vi glæder os over, at de fremmødte tilskuere på Nordjyske Arena på den led har bidraget med 54.337 kr. til Headspace Aalborg, lyder det fra Stephan Schors.

- Vi glæder os over at være med til at yde et bidrag og gøre en forskel, fordi vi gerne vil være med til at tage socialt ansvar og synliggøre, at AaB er bevidst om sin rolle for Nordjylland og det nordjyske samfund. Vi ser frem til at finde ud af, hvem der skal modtage Hele Nordjyllands Håndsrækning i efteråret 2015, og vi kan kun opfordre alle interesserede til at ansøge, siger Stephan Schors.

Ansøgningsfristen for Hele Nordjyllands Håndsrækning for efteråret 2015 er som tidligere nævnt 2. juli. Læs mere og se ansøgningsskema her.

'