AaB ansætter fankoordinator på fuld tid

1. juni 2015 kl. 13:46

Christian Golding, der tidligere i en årrække har været aktiv i både AaB Support Club og AaB Tifo Kaos, skal agere bindeled mellem klubbens fans og ledelse samt være i tæt dialog med politi, vagter og modstanderklubbens fankoordinator.

Gaarde01Senest har 27-årige Christian Golding taget en professionsbachelor i sport og eventmanagement på University College Nordjylland.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Vi er bevidste om, at plejen af og dialogen med vores fans og øvrige tilskuergrupper i et stykke tid har været et forsømt område, men vi glæder os over, at vi som en del af vores samlede strategiplan nu har fået tilknyttet Christian Golding som fankoordinator på fuld tid.

- Relationen til vores supportere og øvrige interessenter er ekstremt vigtig, og vi er klar over, at der findes mange positive kræfter, der vil det bedste for AaB, påpeger Allan Gaarde.

- AaB er ikke min klub eller spillernes klub, men alle nordjyders klub, og forhåbentlig kan vi med ansættelsen af en fankoordinator på fuld tid gøre broen til vores supportere endnu mere solid, siger Allan Gaarde.

Christian Golding ser frem til opgaven:

- Jeg glæder mig til den spændende udfordring, hvor jeg jo først og fremmest skal forkorte og styrke kommunikationsvejen mellem AaB og klubbens fans på alle niveauer. Jeg tror på, at jeg med mit kendskab til mekanismerne i fodbold- og fanmiljøet kan bidrage til, at der bliver knyttet endnu stærkere bånd mellem alle parter.

- En af mine første opgaver bliver at klarlægge en fanstrategi, der så vidt muligt tilgodeser alle. Det gælder om at sikre, at stemning og sikkerhed fortsat følges ad, så vi kan skabe den bedst tænkelige ramme og opbakning om AaB’s kampe både på Nordjyske Arena og på udebane.

Ansættelsen af en fankoordinator anbefales af det europæiske fodboldforbund UEFA og Dansk Boldspil-Union. Læs mere om rollen her.

AaB’s mission er igennem fodbold at underholde og skabe oplevelser på et økonomisk bæredygtigt grundlag.

AaB’s vision er at være samlingspunkt for hele Nordjylland og til stadighed være en del af toppen af dansk fodbold – både på og uden for banen.

'