AaB vil udfordre FC København i Parken

19. maj 2015 kl. 16:28

Cheftræner Kent Nielsen tror således stadig på, at AaB kan rykke op i Superliga-tabellen, men ved også hvad det kræver.

- Vi går nu ind i slutfasen af Alka Superligaen, hvor tingene skal afgøres. Der er ingen tvivl om, at for at vi kan avancere i rækken kommer det til at kræve en masse gode resultater, startende med et godt resultat i Parken i morgen.

- Vi var enormt ærgerlige over at vi ikke fik et resultat senest mod OB, ikke mindst efter en meget stærk anden halvleg, men endnu engang blev det understreget, at effektivitet nok er det mest kampafgørende parameter i en fodboldkamp, udtaler Kent Nielsen.

FCK8- FC København har, på trods af en meget lang sæson med rigtig mange kampe og store udfordringer med hensyn til skader, været i stand til kontinuerligt at skabe resultater. Derfor venter der os også en udfordring i morgen, men vi glæder os til kampen, hvor vi ved at vi skal lykkedes med at have dygtighed med bolden, hvilket derfor bliver et meget vigtigt punkt for os.

- Rasmus Würtz er i karantæne, men vi har en trup der ellers ikke er ramt af mange skader, så vi er fortrøstningsfulde og føler vi har styrken til at kunne udfordre FCK i Parken, afrunder Kent Nielsen, der har udtaget følgende 18 spillere til kampen:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 5 Kenneth Emil Petersen, 7 Thomas Enevoldsen, 9 Thomas Augustinussen, 10 Rasmus Jönsson, 11 Nicklas Helenius, 15 Gilli Sørensen, 16 Mathias Thrane, 18 Anders K. Jacobsen, 20 Henrik Dalsgaard, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 30 Andreas Bruhn, 31 Jakob Blåbjerg, 32 Kasper Pedersen, 33 Lukas Spalvis

Jakob Ahlmann, Donny Gorter, Frederik Børsting og Rasmus Thelander er alle ukampdygtige, mens Rasmus Würtz sidder over med karantæne.

'