Vidste du om SønderjyskE og AaB...

3. maj 2013 kl. 13:25

- at AaB har vundet de to seneste Superliga-kampe mod SønderjyskE, og at hvis AaB også vinder sæsonens tredje opgør, vil det være første gang, at AaB tager samtlige ni point. Hvis lørdag aftens duel slutter uafgjort, vil de syv point være en tangering af rekorden fra sæsonen 2000/2001.

Patrick Kristensen1- at klubberne senest mødte hinanden 20. oktober 2012, hvor Patrick Kristensen og Nicklas Helenius sørgede for en 2-1 sejr til AaB på Nordjyske Arena.

- at AaB ved det seneste besøg i Haderslev 31. august 2012 sejrede hele 4-0 efter scoringer af Lasse Nielsen, Kasper Kusk og to gange Jeppe Curth.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Jeppe Curth (4 mål), Nicklas Helenius (1), Patrick Kristensen (1), Kasper Kusk (1) og Lasse Nielsen (1) også Anders Due (2 mål) og Thomas Augustinussen (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en Superliga-kamp mod SønderjyskE.

- at AaB har scoret kampens første mål i otte Superliga-udekampe i indeværende sæson, hvilket er endt med seks sejre, én uafgjort og ét nederlag.

- at dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen i morgen for første gang i karrieren dømmer et Superliga-møde mellem AaB og SønderjyskE.

- at AaB tre gange tidligere har spillet DM-udekamp mod en jysk modstander den 4. maj, og at ingen af kampene er endt med nederlag til AaB (to sejre og en uafgjort).

- at senest AaB var i aktion på datoen 4. maj, blev det i 2008 til en 1-0 sejr på udebane mod Viborg F.F. efter en nydeligt chip af Andreas Johansson.

- at SønderjyskE er sæsonens dårligste hjemmehold i Superligaen med kun 11 point i 15 kampe (tre sejre og to uafgjorte), men to af sejrene er kommet i de to seneste hjemmekampe.

- at SønderjyskE på trods af 111 Superliga-hjemmekampe aldrig har formået at vinde tre hjemmekampe i træk.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

'