Tre mand tilbage for AaB

30. april 2015 kl. 14:09

Cheftræner Kent Nielsen håber således, at AaB-mandskabet kan fortsætte søndagens gode takter fra 3-0 sejren over SønderjyskE i Haderslev.

- For vores eget vedkommende er der ingen tvivl om, at vi vil gøre alt for at følge op på den fine præstation i SønderjyskE. Det var en helstøbt kamp for os i samtlige 90 minutter og det skal der ikke være tvivl om, at vi gerne vil gøre igen i morgen, udtaler Kent Nielsen.

- Det bliver også nødvendigt at kopiere indsatsen mod sæsonens helt store overraskelse fra Hobro, et hold der via fantastisk holdånd og gejst, garneret med nogle fine holdkvaliteter offensivt, har været i stand til at skaffe rigtig mange point og gøre det svært for stort set samtlige modstandere at spille mod dem.

Hobro2- De to første indbyrdes opgør har været meget tætte, og det forventer vi også klart bliver tilfældet i morgen. Der er for os ingen tvivl om, at vi skal være meget påpasselige i forhold til deres omstillinger og standardsituationer, ligesom de har nogle individualister i Mads Hvilsom, Martin Thomsen og Quincy Antipas som kan noget ekstraordinært rent offensivt, lyder det videre fra AaB’s cheftræner.

- Ser vi på os selv bliver den boldsikkerhed og bevægelighed vi viste i SønderjyskE et krav mod et meget velorganiseret Hobro-hold, der ikke giver mange chancer væk. Så effektivitet bliver uden tvivl kampafgørende i morgen, afrunder Kent Nielsen, der har udtaget følgende 19-mands trup til kampen:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 5 Kenneth Emil Petersen, 7 Thomas Enevoldsen, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 10 Rasmus Jönsson, 11 Nicklas Helenius, 15 Gilli Sørensen, 18 Anders K. Jacobsen, 20 Henrik Dalsgaard, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 25 Frederik Børsting, 30 Andreas Bruhn, 31 Jakob Blåbjerg, 32 Kasper Pedersen og 33 Lukas Spalvis

På skadeslisten har AaB Donny Gorter og Rasmus Thelander.

Opgøret fløjtes i gang kl. 18.30 fredag aften på Nordjyske Arena, og i skrivende stund er flere end 10.700 billetter ude til kampen.

Du kan stadig nå at købe dine billetter til opgøret via dette link.

Ved fremmøde donerer du sammen med AaB 1 kr. til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2015 går ubeskåret til Headspace Aalborg, som allerede efter forårets første fire hjemmekampe er sikret en donation på 25.861 kr. 

'