Stor interesse for fredagens kamp

28. april 2015 kl. 14:35

Senest de to hold mødtes i Aalborg var 17. oktober, hvor 9.923 tilskuere dannede en stemningsfyldt kulisse omkring opgøret, der efter Andreas Bruhns udligning i starten af anden halvleg endte 1-1.

ho2- Det er rigtig positivt, at der er så stor interesse for opgøret, og håbet er, at mange har lyst til at starte weekenden med en tur på Nordjyske Arena, så vi også denne gang får en fantastisk opbakning fra vores trofaste hjemmepublikum, udtaler AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde.

- Vi har stor respekt for de resultater Hobro har opnået i denne sæson, men der skal ikke være tvivl om, at vi vil gøre alt for at dukke dem, og jo flere vi er sammen på tribunerne, jo bedre bliver støtten til spillerne, så lad det være en opfordring til det nordjyske fodboldpublikum om at samles til Alka Superliga-fodbold fredag aften, lyder det videre fra Allan Gaarde.

Billetter til fredagens spændende lokalopgør kan du købe lige her.

Ved fremmøde donerer du sammen med AaB 1 kr. til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2015 går ubeskåret til Headspace Aalborg, som allerede efter forårets første fire hjemmekampe er sikret en donation på 25.861 kr. 

'