Vidste du om Hobro I.K. og AaB...

14. marts 2015 kl. 20:18

- at det kommende opgør blot er anden Alka Superligakamp mellem Hobro I.K. og AaB. Begge klubber har stadig deres første sejr til gode, da det første opgør 17. oktober 2014 på Nordjyske Arena endte uafgjort 1-1 efter en AaB-træffer af Andreas Bruhn.

ho9- at AaB kun én gang tidligere har været på besøg på DS Arena, da klubberne 29. oktober 2009 mødtes i DBU Pokalen, hvor Hobro I.K. (dengang i tredjebedste række) vandt 2-1 over AaB. Kasper Bøgelund scorede for AaB.

- at hvis AaB besejrer Hobro I.K., vil det være første gang i knap et år, at AaB vinder fire Alka Superligakampe i træk. Samtidig vil det være første gang siden april-maj 2014, at AaB vinder to Alka Superliga-udekampe i træk.

- at Hobro I.K. med en sejr over AaB for første gang vil have taget tre sejre i træk i Alka Superligaen. Kampens første mål kan meget vel være afgørende, idet der i Hobro I.K.’s fem seneste Alka Superligakampe blot er scoret seks mål.

- at AaB har ikke tabt nogen af de tre tidligere Superligakampe spillet på datoen 16. marts. I 1997 blev det til sejr over Lyngby FC, uafgjort mod Køge BK i 2003, og sidste år en sejr på 1-0 på Nordjyske Arena mod FC Midtjylland efter en AaB-scoring af Kasper Risgård.

- at dommer Michael Johansen mandag aften dømmer sin 115. kamp i Superligaen og den 19. med deltagelse af AaB (7V-7U-4T). AaB’s seks seneste Superligakampe med Michael Johansen som dommer er endt uden nederlag (2V-4U-0T).

- at Hobro I.K. er farligst i kampens første kvarter, hvor klubben har scoret syv ud af sæsonens 26 mål. For AaB’s vedkommende er det første og sidste kvarter i 2. halvleg, hvor der tilsammen er scoret 14 af AaB’s 22 mål.

- at AaB er ubesejret i de seks tidligere Alka Superliga-udekampe på mandage i marts (3V-3U-0T). Alle tre uafgjorte kampe, mod HB Køge, Silkeborg I.F. og Lyngby FC, er endt 1-1.

- at 21-årige Nicolaj Thomsen mandag aften kan spille sin officielle kamp nummer 100 for AaB. Ni scoringer er det blevet til i de første 99 optrædener for Hele Nordjyllands Hold.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

'