Nye fantiltag på vej

20. marts 2015 kl. 15:13

Sportsdirektør Allan Gaarde og administrerende direktør Stephan Schors holdt således møde med flere af AaB’s fangrupper forud for tirsdagens dialogmøde.

Gaarde01- Vi må erkende, at der gennem nogen tid har været nogle udfordringer, og sammen med vores fans vil vi gerne forsøge at løse dem, samt naturligvis skabe et grundlag for et forbedret samarbejde fremadrettet, forklarer Allan Gaarde til aabsport.dk

Dette betyder blandt andet, at man allerede fra søndagens kamp tester et nyt tiltag omkring ophængning af bannere på Spar Nord Tribunen, ligesom AaB er ved at undersøge flere mulighederne for at de aktive fangrupper kan synliggøre deres tilstedeværelse på tribunen til AaB’s hjemmekampe.

- Udover disse tiltag vil vi gerne understrege, at vi tager vores fans og supportere alvorligt og fremover i højere grad vil søge dialogen og informere om vores tiltag. Dette vil vi blandt andet gøre via ansættelsen af en ny fankoordinator, der skal afløse Lars Thomsen, som tidligere bestred posten. Her forventer vi at kunne udnævne en ny fankoordinator i allernærmeste fremtid, lyder det videre fra Allan Gaarde, der var meget tilfreds med udbyttet af tirsdagens dialogmøde.

- Vi fik masser af gode input, vi fik tacklinger og skulderklap, og nogle af tacklingerne var bestemt også berettiget. Det tager vi naturligvis med os og glæder os over, at tingene foregår på en konstruktiv og positiv måde, hvor mange gerne vil bidrage.

AaB ser frem til søndagens kamp på Nordjyske Arena, og håber at fans og menige tilskuere vil være klar til at yde fuld opbakning i den vigtige kamp mod SønderjyskE.

'