Tre kandidater udvalgt til Hele Nordjyllands Håndsrækning

17. februar 2015 kl. 12:19

AaB vil fremover donere én krone pr. fremmødt tilskuer til klubbens Alka Superligahjemmekampe på Nordjyske Arena til et godt formål. Pengene vil halvårligt blive doneret ubeskåret til et godt formål i Region Nordjylland.

HNH_logo- Vi har modtaget rigtig mange ansøgninger, hvoraf vi nu har udvalgt tre. I princippet kunne vi lige så godt have valgt tre andre, for der er masser af gode formål at støtte, og vi kan kun opfordre til at blive ved med at søge Hele Nordjyllands Håndsrækning hvert halve år, siger AaB’s administrerende direktør Stephan Schors, der sidder i udvalget for Hele Nordjyllands Håndsrækning sammen med formand for AaB Support Club Mads Aagaard, AaB-anfører Thomas Augustinussen, bankdirektør i Spar Nord John Lundsgaard og presse- og kommunikationschef i AaB Brian Andersen.

De tre udvalgte ansøgere er Headspace Aalborg, Aalborg Citykirke i samarbejde med Charity samt KFUM-spejderne i Hallund.

Headspace Aalborg er en forening af frivillige unge, der hjælper børn og unge med alle former for problemer – eksempelvis depression, selvmordstanker eller andre alvorlige bekymringer. Hele Nordjyllands Håndsrækning vil gå til at hjælpe endnu flere børn og unge i Nordjylland.   

Aalborg Citykirke uddeler i samarbejde med velgørenhedsorganisationen Charity julehjælp til familier i Nordjylland og ønsker i forbindelse med Hele Nordjyllands Håndsrækning at kunne dele 500 skolestartspakker ud til økonomisk trængte familier i forbindelse med skolestarten i august 2015.

For KFUM-spejderne i Hallund, der er en lille landsby beliggende mellem Brønderslev og Hjallerup, har man ønsket Hele Nordjyllands Håndsrækning til indkøb af aktivitetsmaterialer til deres spejderhytte.

- Som nævnt da vi offentliggjorde oprettelsen af Hele Nordjyllands Håndsrækning, så har vi valgt dette initiativ, fordi vi gerne vil være med til at tage socialt ansvar og synliggøre, at AaB er bevidst om sin rolle og betydning for Nordjylland og det nordjyske samfund, tilføjer Stephan Schors.

Den endelige modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2015 offentliggøres lørdag den 21. februar. Det samlede beløb for de otte Alka Superligahjemmekampe mod Brøndby I.F., Randers FC, SønderjyskE, FC Midtjylland, Hobro, OB, Esbjerg og FC Nordsjælland vil blive doneret enten umiddelbart efter forårets sidste hjemmekamp eller i forbindelse med den første hjemmekamp i den nye sæson.

KLIK HER OG AFGIV DIN STEMME OM HELE NORDJYLLANDS HÅNDSRÆKNING FOR FORÅRET 2015

'