Headspace Aalborg tildeles Hele Nordjyllands Håndsrækning

21. februar 2015 kl. 09:16

AaB donerer fremover én krone pr. fremmødt tilskuer til klubbens Alka Superligahjemmekampe på Nordjyske Arena til et godt formål i Region Nordjylland. Pengene doneres ubeskåret og halvårligt til et formål, der hverken har kommerciel eller politisk karakter.

HNH_logoBlandt de tre tilbageværende udvalgte emner fik Headspace Aalborg 53 procent af stemmerne på aabsport.dk og dermed flere end henholdsvis Aalborg Citykirke og KFUM-spejderne i Hallund.

Headspace Aalborg er en forening af frivillige unge, der hjælper børn og unge med alle former for problemer – eksempelvis depression, selvmordstanker eller andre alvorlige bekymringer. Hele Nordjyllands Håndsrækning vil gå til at hjælpe endnu flere børn og unge i Nordjylland.

Centerchef for Headspace Aalborg Karin Leth Kristensen udtaler:

- Vi er dybt taknemmelige over den støtte og opbakning, vi har fået. Både for udtagelsen af at være en af de sidste tre kandidater og nu at stå som den organisation, som AaB vil give en håndsrækning. Det giver Headspace muligheden for at nå ud til endnu flere unge mennesker i Nordjylland med budskabet om, at man helt gratis og anonymt kan få nogen at snakke med på en ukompliceret og let tilgængelig måde.

- I Headspace kan man ikke gå forkert, og alle kan støde ind i problemer, som det er godt at få vendt. Som centerchef for Headspace Aalborg er jeg også stolt over at være en del af et tilbud, hvor så mange frivillige lægger energi og engagement i at hjælpe unge, siger Karin Leth Kristensen.

AaB’s administrende direktør Stephan Schors, der sidder i udvalget for Hele Nordjyllands Håndsrækning sammen med formand for AaB Support Club Mads Aagaard, AaB-anfører Thomas Augustinussen, bankdirektør i Spar Nord John Lundsgaard og presse- og kommunikationschef i AaB Brian Andersen, supplerer:

- Vi er meget tilfredse med den store interesse, der er vist for vores nye initiativ, og brugerne på vores hjemmeside og sociale medier har nu peget på Headspace Aalborg som den første modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning.

- Vi glæder os over at være med til at yde et bidrag og gøre en forskel, og antallet af tilskuere til vores hjemmekampe i foråret vil nu bestemme donationens størrelse, siger Stephan Schors, der i samme åndedrag opfordrer til, at interesserede fremdeles vil ansøge om Hele Nordjyllands Håndsrækning hvert halve år.

Det samlede beløb for de kommende otte Alka Superligahjemmekampe mod Brøndby I.F., Randers FC, SønderjyskE, FC Midtjylland, Hobro, OB, Esbjerg og FC Nordsjælland vil blive doneret enten umiddelbart efter forårets sidste hjemmekamp eller i forbindelse med den første hjemmekamp i den nye sæson.

'