Solbeskinnet opstart for AaB

7. januar 2015 kl. 16:20

I den overståede ferie har spillerne alle haft et individuelt træningsprogram at følge, så man naturligvis ikke starter på bar bund her blot en måned og 12 dage inden den første sekstendedelsfinale i UEFA Europa League mod Club Brugge.

træning2De korsbåndsskadede Lukas Spalvis, Jakob Ahlmann og Donny Gorter var ikke på banen, hvilket også gjaldt for Rasmus Thelander, der sad over med lidt knæproblemer.

Thomas Enevoldsen løbetrænede sammen med Patrick Kristensen og Rasmus Jönsson, og begge sidstnævnte deltog i 15-20 minutter i spil til to mål, hvilket ikke mindst glædede AaB’s 24-årige årige svensker.

- Vi følger planen for min genoptræning, og det går godt. Og det var en meget dejlig følelse at være tilbage på banen, sagde Rasmus Jönsson til aabsport.dk umiddelbart efter træningspasset på Hornevej.

træning3 - JönssonOgså Nicolaj Thomsen var glad for at være tilbage blandt holdkammeraterne:

- Det var dejligt at komme i gang, og vi har mange spændende opgaver at se frem til, og selvom vi har mistet to mand (Mathias Wichmann og Søren Frederiksen, red.), så har vi stadig en bred trup, hvor mange byder sig til.

AaB træner igen torsdag og fredag, mens weekenden holdes fri.

'