AaB ser frem til norsk test

30. januar 2015 kl. 13:46

Således står AaB-truppen lørdag kl. 19.00 klar til årets tredje testkamp, når det i Sørlandshallen i Kristiansand gælder hjemmeholdet fra I.K. Start.

- Vi skal et smut til Norge, hvor vi også spillede for et par år siden, og ved derfor, at det er et fint sted der venter os, i det hallen betyder vi ikke er afhængige af vind og vejr, udtaler AaB’s cheftræner Kent Nielsen.

- Vi forventer det bliver en god testkamp mod en fornuftig modstander, der så sent som i mandags slog FC Midtjylland med 1-0 i Ikast.

- Spillemæssigt kommer vi fortsat til at skifte en del ud, men flere af vores spillere vil være med i mere end en halvleg, så vi langsomt vænner os til at til at mere end 45 minutter og have færre udskiftninger.

- Dog vil vi til denne kamp stadig foretage enkelte eksperimenter, men der skal ikke være tvivl om, at vi tager afsted for at få et resultat, lyder det videre fra Kent Nielsen, der til opgøret har valgt at se bort fra Thomas Enevoldsen, Rasmus Thelander og Gilli Sørensen.

- De tre spillere bliver alle hjemme og restituerer, men vi forventer klart at de er med på banen tirsdag morgen når vi træner første gang i Spanien, afrunder AaB’s cheftræner, der til lørdagens opgør har udtaget følgende trup:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 5 Kenneth Emil Petersen, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 10 Rasmus Jönsson, 11 Nicklas Helenius, 14 Andreas Blomqvist, 16 Mathias Thrane, 18 Anders K. Jacobsen, 20 Henrik Dalsgaard, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 25 Frederik Børsting, 28 Viktor Ahlmann, 30 Andreas Bruhn, 31 Jakob Blåbjerg, 32 Kasper Pedersen, samt U/19 Liga-spiller Morten Rokkedal.

På skadeslisten har AaB Jakob Ahlmann, Donny Gorter og Lukas Spalvis.

'