AaB Ambassadørcup afviklet for tredje gang

17. januar 2015 kl. 18:04

Således var i alt 168 spillere med i turneringen for AaB’s samarbejdspartnere, hvor der traditionen tro blev kæmpet hårdt for at hjemtage den flotte vandrepokal samt årets førstepræmie, der bestod af en herremiddag for 10 personer på Café Peace.

Ambcup 12jpgUnder kyndig afvikling af AaB’s ambassadørkorps blev fårene i løbet af formiddagen skilt fra bukkene, og mens de tabende spillere kunne stille op til massage hos medarbejdere fra Arkadens Fysioterapi, stod det over middag klart, at årets finale blev et opgør mellem de forsvarende mestre fra HjulmandKaptain og Spar Nord Vejgaard.

Trods føringsmål til sidstnævnte mandskab var mestrene for stor en mundfuld og kunne sikkert hjemtage en sejr på 5-3.

Efter finalen fulgte all-star kampen mellem de seks bedste udvalgte spillere fra turneringen, der skulle dyste mod AaB-ambassadørernes udvalgte mandskab, der til dagen blandt andet bestod af Mogens Jørgensen, Ole Bach, Søren Larsen og Torben Boye.

AaB vil gerne takke alle deltagere for en rigtig god og hyggelig dag, samt takke AaB Ambassadørkorps og Arkadens Fysioterapi for hjælpen med afviklingen af dagens stævne.

Vi glæder os til forhåbentlig at se jer alle igen i 2016.

'