Vidste du - om AaB og Odder?

17. november 2014 kl. 13:26

Vidste du således at…

- AaB avancerede til ottendedelsfinalen mod Odder efter en 1-0 sejr over Vejle Boldklub. Målscorer var Thomas Augustinussen i forlænget spilletid.

- Odder er blandt de 16 bedste i DBU Pokalen for første gang i klubbens historie. To gange tidligere har Odder været blandt de 32 bedste, 1955/56 og 2003/04. 

- AaB vil i tilfælde af sejr over Odder spille sig i sin 30. kvartfinale i DBU Pokalen. Ingen andre klubber har præsteret at være i kvartfinalen så mange gange. 

- at Odder-mandskabet på vejen til ottendedelsfinalen har besejret Herning KFUM, IF Lyseng og HIK – med de samlede cifre 15-2.

- AaB har én gang tidligere spillet en pokalkamp den 19. november. Det var i 1967, hvor det hjemme i Aalborg blev til en sejr på 3-0 over Ikast FS.

- I sidste sæsons ottendedelsfinale mødte AaB på udebane FC Sydvest, hvor det blev til en 3-1 sejr efter scoringer fra Kenneth Emil Petersen, Anders K. Jacobsen og Søren Frederiksen.

- at Odder trænes af Henrik Gudmandsen, der var en del af trænerteamet i AC Horsens i 2004, da holdet med Kent Nielsen som cheftræner rykkede op i Superligaen. 

- at Odder efter 15 spillerunder i 2. Division vest indtager sjettepladsen med 25 point.

- at der er gratis adgang til onsdagens pokalopgør på Nordjyske Arena, der spilles kl. 16.15. Bestil og print dine billetter til kampen lige her. 

(Statistisk kilde: danskfodbold.com)

'