Støt AaB i aften mod FC Dynamo Kiev

23. oktober 2014 kl. 12:33

Opgøret mod det ukrainske storhold FC Dynamo Kiev kan man opleve for samme pris som til en almindelig Superligakamp på Nordjyske Arena.

APOEL14AaB møder for femte gang i historien FC Dynamo Kiev, der i dag trænes af den tidligere topangriber Serhiy Rebrov, som 11. august 1999 scorede det første mål for ukrainerne i 2-1 sejren på Nordjyske Arena mod AaB, der havde Frank Strandli som målscorer.

Den seneste kamp mellem klubberne 25. august 1999 sluttede 2-2 i Kiev efter AaB-træffere af Andres Oper og den nuværende sportsdirektør Allan Gaarde.

AaB har tre point for de første to kampe i gruppespillet, mens favoritterne fra FC Dynamo Kiev har besejret både portugisiske Rio Ave FC og senest Steaua Bukarest fra Rumænien.

Du kan stadig nå i forsalg at købe billet til aftenens vigtige duel mod FC Dynamo Kiev. Bemærk at ingen sæsonkort og AaB-kort er gældende til hjemmekampene i UEFA Europa League. Alle billetter til kampene udstedes derfor som papirbilletter.

Billetkoder fra sæsonkort samt billetkoder som aktionær kan ikke anvendes til hjemmekampene i UEFA Europa League.

Billetpris inkl. gebyr:

Voksen, bag mål, 125 kr.

Voksen, langside, 155 kr.

Pensionist, bag mål, 80 kr.

Pensionist, langside, 125 kr.

Barn (til og med 14 år), bag mål, 50 kr.

Barn (til og med 14 år), langside, 75 kr.

Køb i forsalg din billet til AaB’s opgør mod FC Dynamo Kiev her. Ligeledes kan du i aften fra kl. 18.00 købe billet i billethusene på Nordjyske Arena.

Kampen sættes i gang kl. 19.00.

'