Samarbejdsklubber fik inspiration af T+-træner

15. oktober 2014 kl. 12:24

Således var AaB’s T+-træner, Adam Harell, både på besøg i FC Solsiden og DHF for at inspirere de lokale ildsjæle. Første aften foregik på Nørresundby Boldklubs anlæg, hvor FC Solsidens egne trænere var indbudt til et klubarrangement.

Først overværede trænere og ledere en træning med klubbens egne U13-spillere som medier. Her blev vist nogle grundøvelser fra AaB’s talentskole. Efterfølgende foregik en teoretisk seance i klubhuset, hvor T+-træneren gjorde rede for træningen og tankesættet bag, inden trænerne og lederne oven på en omgang flæskesteg sluttede aftenen af for sig selv med et klubmøde.

Senere på ugen var det så Flauenskjold, der lagde faciliteter til en inspirationsaften for alle trænere og ledere i hele området.

Denne aften var temaet det individuelle pres samt forsvarsspil. DHF’s ansvarlige for arrangementet, Ib Sørensen, var efterfølgende begejstret for aftenens forløb:

- Først og fremmest glæder vi os over, at vi som klub bliver sat på landkortet med sådan et arrangement. Jeg har efterfølgende fået mange positive tilbagemeldinger fra både trænere og spillere, der føler, at aftenen har været særdeles udbytterig.

Hvis man som klub ønsker at få besøg af AaB’s T+-træner,  kan man se yderligere information her.

'