Nicolai Larsen tilbage i AaB-truppen

4. oktober 2014 kl. 13:01

AaB har ikke tabt til morgendagens modstander i de seneste ti Superligamøder og har ikke lidt nederlag på Brøndby Stadion ved de seneste fem besøg eller siden maj 2010. Senest sluttede det i februar i år 2-2 i Brøndby, og AaB’s cheftræner Kent Nielsen forventer på ny en underholdende affære:

Kent grøn dragt- Vi glæder os til et stort opgør med stor betydning for begge hold, og jeg forudser en levende kamp foran de mange mennesker på lægterne.

- Både vi og Brøndby har et fint presspil, og der kommer til at foregå en slags kamp i kampen om at tiltvinge sig overtaget, da begge hold ønsker at være mest muligt i boldbesiddelse, siger Kent Nielsen.

- Vores seneste kampe mod Rio Ave FC og Randers FC har givet selvtillid, og især defensivt har vi set stærke ud. Mod Rio Ave viste vi i en helstøbt og disciplineret præstation også gode offensive takter, og de ting skal vi bringe med os til Brøndby Stadion, siger Kent Nielsen, der har udtaget følgende 19 navne:

1 Nicolai Larsen, 5 Kenneth Emil Petersen, 6 Donny Gorter, 7 Thomas Enevoldsen, 9 Thomas Augustinussen, 11 Nicklas Helenius, 14 Mathias Wichmann, 18 Anders K. Jacobsen, 19 Søren Frederiksen, 20 Henrik Dalsgaard, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 28 Viktor Ahlmann, 30 Andreas Bruhn, 31 Jakob Blåbjerg og 32 Kasper Pedersen.

Rasmus Würtz har karantæne, mens skadeslisten omfatter Patrick Kristensen, Jakob Ahlmann, Rasmus Jönsson og Lukas Spalvis.

'