Hattrick af Enevoldsen mod Viborg F.F.

7. oktober 2014 kl. 17:39

Med en engageret indsats leverede AaB’erne varen fra første minut, og såvel de unge som de mere erfarne spillere gjorde sig umage med præstationen.

RFC8AaB kom i front efter knap et kvarter, da Thomas Enevoldsen passerede sin lillebror Simon i Viborg-målet for første gang, og lidt senere fordoblede Mathias Wichmann føringen på et glimrende langskud.

I det 35. minut blev det 3-0, da et frækt og fornemt forarbejde fra Viktor Ahlmann blev hamret op i nettaget af Søren Frederiksen, og det blev også 4-0 inden pausen, da nydeligt bandespil med Mathias Wichmann bragte Thomas Enevoldsen alene igennem.

Kort inde i anden halvleg headede Kasper Pedersen en hjørnesparksbold fra Thomas Enevoldsen i netmaskerne til 5-0, inden Danilo Arrieta fik pyntet for gæsterne.

Med ti minutter igen sendte Thomas Enevoldsen en afslutning på stolpen, men AaB’s Enevoldsen var hurtigst over returbolden og kunne dermed passere brormand for tredje gang.

Næste kamp i Reserveholdsturneringen er på udebane på mandag den 13. oktober mod Randers FC.

Matchfacts – Reserveholdsturneringen, Pulje 3, 4. spillerunde
AaB-Viborg F.F.  6-1 (4-0)
14. min 1-0 Thomas Enevoldsen, 19. min 2-0 Mathias Wichmann, 35. min 3-0 Søren Frederiksen, 41. min 4-0 Thomas Enevoldsen, 52. min 5-0 Kasper Pedersen, 57. min 5-1 Danilo Arrieta, 80. min 6-1 Thomas Enevoldsen.