AaB-Hobro kampinformation

14. oktober 2014 kl. 13:52

Kampinfo
Spillerunde: 10
Spilledato: fredag 17. oktober 2014
Kick-off: kl. 18:30
Dørene åbner: 17.00
Dommer: Kenn Hansen

Billetter
Du kan købe din billet online her på aabsport.dk, eller i billethusene på Nordjyske Arena på kampdagen, som alle åbner en time før kampstart. 

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billet-relaterede problemer kan du på kampdagen henvende dig i receptionen i foyeren og få hjælp fra en time før kampstart.

Bemærk at alle print-selv-billetter skal printes på papir - det er ikke muligt at scanne billetter direkte fra skærmen på smartphones eller tablets.

Studierabat
Er du studerende med et gyldigt studiekort kan du få studierabat på din billet til kampen. Læs mere om dette her.

Twitter
Det officielle hashtag for fredagens kamp er #AABHOB - følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter før, under og efter kampen.

Mad, drikkevarer og Oddset
Boderne på Nordjyske Arena åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig halanden time før kampstart. I størstedelen af boderne inde på Nordjyske Arena kan der anvendes dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du ligeledes fra halvanden time før kampstart benytte vores mobile salgsbod. Her kan du også betale med dankort. 

Som sædvanlig kan du også denne dag købe fem fadøl for kun 175 kroner.

I Oddsets bod i det nord-vestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport
Ankommer du i bil er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 12 eller du kan tage rute 13 – stoppested Schleppegrellsgade. Herfra er der 2 min. gang til Nordjyske Arena.

Du kan også tage rute 16 – stoppested Anneberghus. Herfra er der 2 min. gang til Nordjyske Arena.

Ankommer du med tog, så stå af ved Aalborg Vestby-stationen. Herfra er der 5 min. gang til Nordjyske Arena. Se køreplaner på denne side.

Parkering
På dette kort kan du se de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Nordjyske Arena:

Parkering vestbyen
(Klik på billedet for at hente en større udgave i PDF-format) 

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-Hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der 5 minutters gang til Nordjyske Arena.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser. Såfremt pladserne hér er udsolgte, har kørestolsbrugere yderligere pladser på græsset foran A. Enggaard-tribunen.

Billetter til kørestolsbrugere, som koster kr. 155,- incl. gebyr, kan enten købes hos AaB’s administration på Hornevej, eller i billethusene på Nordjyske Arena på kampdagen. Vær opmærksom på, at kørestolsbilletterne ikke kan købes online.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

God kamp!

'