Kom til FIFA 15 releaseparty og turnering

19. september 2014 kl. 13:31

Således afholder AaB for fjerde år i træk releaseparty på AaB-udgaven af det populære FIFA-spil, der i år udkommer i 2015-udgaven med Kenneth Emil Petersen på forsiden.

Årets releaseparty afholdes 24. september på Nordjyske Arena i Telenor Lounge fra kl. 18.30 – 00.00, hvor i alt 125 personer kan deltage.

FIFA 15 TURNERING - OBS: TURNERINGEN ER UDSOLGT!

64 af disse pladser går til deltagere i den store FIFA-turnering, der i år afvikles på Playstation 4 under kyndig overvågning af medhjælpere fra sports-gaming.dk.

Turneringen afvikles efter traditionelt format, hvor deltagerne i indledende runde er opdelt i 16 puljer af fire hold. Herefter spilles knock-out runde frem til og med finalen.

FribikeshopÅrets førstepræmie er en flot cykel fra Fri BikeShop på Strandvejen i Aalborg – besøg deres hjemmeside lige her – mens andenpræmien er to billetter til koncert med L.O.C. hos Aalborg Kongres og Kulturcenter.

Prisen for at deltage i releaseparty og FIFA 15 turnering er kun 100 kr. – hvilket også inkluderer en stadionplatte og en sodavand.

Deltager man kun i releaseparty er prisen blot 50 kr. - inklusiv stadionplatte og en sodavand.

AaB-OPLEVELSER PÅ AFTENEN

Udover turneringen byder aftenen også på en række andre oplevelser:

- Prøv det nye FIFA 15 mod udvalgte AaB-spillere, der også skriver autografer på aftenen.

- Få en flot signeret FIFA 15 plakat med hjem

- Alle deltagere i releaseparty er med i konkurrence om flotte præmier fra blandt andet Spar Nord, adidas, Danske Spil, Restaurant Bones, McDonald’s, AaB m.f.

- Få taget dit billede med DM pokalen og DBU Pokalen

- Rundvisning på Nordjyske Arena tre gange i løbet af aftenen – se omklædningsrum, speakerboks m.m.

Billetter til FIFA 15 releaseparty er til salg lige nu via webshoppen – så klik her og køb dine billetter med det samme. BEMÆRK: der sælges kun 64 pladser til turneringen, samt yderligere 61 billetter til selve eventen.

Husk også at du på webshoppen kan forudbestille din AaB-udgave af FIFA 15-spillet til Playstation 3 og 4, samt XBOX 360 og XBOX-ONE via dette link.

FIFA releaseparty afholdes i samarbejde med EA Sports Danmark og sports-gaming.dk

Sportsgaming -logo -hvid

'