AaB tager hul på europæisk gruppespil

16. september 2014 kl. 17:17

AaB ser frem til mødet med de rumænske mestre, der er placeret 245 pladser højere oppe på UEFA’s rangliste end Hele Nordjyllands Hold.

Kent N. i Doorwerth2- Steaua er et fint internationalt mandskab, som i en årrække har deltaget i europæisk gruppespil, og det er en klub med stolte traditioner, siger AaB’s cheftræner Kent Nielsen.

- De råder over et teknisk stærkt hold med offensive profiler i eksempelvis Lucian Sanmartean, Alexandru Chipciu og Adrian Popa, og de er meget bevægelige i deres spil og har mange spillere at vælge imellem.

- Defensivt spiller de fysisk og vil gerne lave et aggressivt pres, så vi ser kampen som en god udfordring som opfølgning på vores sejr i lørdags mod et stærkt FCK-mandskab. At vinde den kamp har givet os et perfekt boost, og vi glæder os til endnu en storkamp, selvom det denne gang bliver for tomme tribuner, konstaterer Kent Nielsen.

- Vi havde mange gode tendenser i vores spil mod FCK, hvor vi lykkedes i længere perioder end hidtil i sæsonen. Samtidig var vi meget tilfredse med vores defensiv, og kan vi kombinere godt forsvarsspil med hurtige omstillinger og perioder med mere organiseret opspil, så har vi nøglerne til en god præstation og et brugbart resultat, fastslår Kent Nielsen, der har udtaget følgende 21 navne til turen til Bukarest:

1 Nicolai Larsen, 5 Kenneth Emil Petersen, 6 Donny Gorter, 7 Thomas Enevoldsen, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 11 Nicklas Helenius, 14 Mathias Wichmann, 15 Gilli Sørensen, 18 Anders K. Jacobsen, 19 Søren Frederiksen, 20 Henrik Dalsgaard, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 28 Viktor Ahlmann, 30 Andreas Bruhn, 31 Jakob Blåbjerg og 32 Kasper Pedersen.

AaB’s skadesliste omfatter fortsat Patrick Kristensen, Mathias Thrane, Jakob Ahlmann, Rasmus Jönsson og Lukas Spalvis.

'