AaB glæder sig til storkamp

12. september 2014 kl. 15:14

AaB har ikke tabt de seneste fire Superligahjemmekampe mod FC København og vandt også klubbernes seneste duel i maj i finalen i DBU Pokalen.

Kent og Kuhn - forår 2013AaB’s cheftræner Kent Nielsen har respekt for den forestående udfordring:

- FC København er altid en speciel størrelse og den klub, som vi andre altid forsøger at måle os med, og skal man være succesfuld mod FCK, så kræver det en optimal præstation.

- Inden denne sæson har FCK haft meget udskiftning i truppen, som er både forynget og ekstrem talentfuld, men det er klart, at man endnu ikke kan være helt sammenspillet, konstaterer Kent Nielsen.

- For vores vedkommende så glæder vi os alle til en stor kamp, og vi er velforberedte og vil meget gerne kopiere en af sidste sæsons bedste opgør, da vi mødte FCK i pokalfinalen, hvor vi havde masser af fart og høj kvalitet i vores spil. Vi er bevidste om, at vi endnu ikke har leveret på samme niveau i denne sæson, men vi arbejder ihærdigt på at lykkes i længere og længere perioder af kampene, og vi vil gøre alt for, at dette kommer til udtryk allerede i morgen aften, siger Kent Nielsen, der har udtaget følgende 18 navne:

1 Nicolai Larsen, 5 Kenneth Emil Petersen, 6 Donny Gorter, 7 Thomas Enevoldsen, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 11 Nicklas Helenius, 14 Mathias Wichmann, 18 Anders K. Jacobsen, 20 Henrik Dalsgaard, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 28 Viktor Ahlmann, 30 Andreas Bruhn og 32 Kasper Pedersen.

AaB’s skadesliste omfatter Patrick Kristensen, Mathias Thrane, Jakob Ahlmann, Rasmus Jönsson og Lukas Spalvis.

Du kan stadig i forsalg sikre dig billet til dysten her.

'