Kent Nielsen i spidsen for U/19 Liga-træning

13. august 2014 kl. 13:12

Således stod Kent Nielsen sammen med U/19 Liga-træner Jacob Friis i spidsen for tirsdagens træning, hvilket gentages igen i morgen.

kent195Hvis Divisionsforeningen og Spillerforeningen ikke er enige om en ny overenskomst inden tirsdag i næste uge, bryder konflikten ud, og det betyder i første omgang, at AaB, FC København og FC Midtjylland må stille op med amputerede trupper til de europæiske playoff-kampe.

I AaB er alle 25 førsteholdsspillere i Superligatruppen med i spillernes fagforening og bliver derfor alle ramt af konflikten.

- Alle vores førsteholdsspillere er med i Spillerforeningen. Under alle omstændigheder bliver det meget, meget svære odds mod Apoel, hvis konflikten bryder ud, for så skal vi spille med U/19-spillere og spillere fra Danmarksserieholdet. Jeg gør det, at jeg her til eftermiddag (i går, red.) træner vores U/19-hold, hvor vi også har nogle DS-spillere med. Jeg gør det samme på torsdag. Det har jeg aldrig gjort før, og jeg gør det for at forberede dem til det scenarie, der hedder, at de skal spille på onsdag mod Apoel, siger Kent Nielsen til tipsbladet.dk.

I det hele taget er AaB-træneren godt og grundigt træt af den konflikt, der truer med at ødelægge holdets muligheder for at komme i Champions League-gruppespillet.

- Det her er en ekstremt ulykkelig situation for dansk fodbold. For AaB, for FCK og for FC Midtjylland og spillertrupperne i de tre klubber. Det er os, der har allermest på spil. Det er ulykkeligt for klubberne, spillerne, lederne, byerne. Jeg håber meget på, at det her bliver løst, understreger Kent Nielsen.

Torsdagens træning for U/19 Liga-holdet starter kl. 16.30 på Hornevej.

'