AaB vil veksle heksekeddel til inspiration

24. august 2014 kl. 16:50

Efter 1-1 i den første indbyrdes duel i Aalborg skal AaB tirsdag aften vinde mod Apoel FC, men også et uafgjort resultat med minimum to AaB-scoringer vil sende Hele Nordjyllands Hold i gruppespillet i UEFA Champions League.

Kent N. i Doorwerth2AaB’s cheftræner Kent Nielsen er fortrøstningsfuld inden den spændende dyst i Nicosia:

- Mange taler op til kampen om varmen og den intense atmosfære, der givetvis venter os, men som mange gange før er vi afklarede og agter at lade os inspirere af rammen, der omgiver os.

- Vi har i det første opgør set, at Apoel FC har et teknisk dygtigt hold med et par stærke offensive profiler, men vi er bevidste om, at vi har redskaberne, der også på Cypern kan gøre ondt på dem, påpeger Kent Nielsen.

- Vi har forberedt os på både et scenarie mod et mere offensivt og aggressivt Apoel-hold end i den første kamp, men også på et kampbillede lignende det i Aalborg. Under alle omstændigheder forventer vi en tæt kamp, hvor vi selvfølgelig vil gøre alt for, at det er os, der står med den samlede sejr, siger Kent Nielsen, der medbringer følgende 23 skadesfri spillere til Cypern:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 5 Kenneth Emil Petersen, 6 Donny Gorter, 7 Thomas Enevoldsen, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 11 Nicklas Helenius, 14 Mathias Wichmann, 15 Gilli Sørensen, 16 Mathias Thrane, 18 Anders K. Jacobsen, 19 Søren Frederiksen, 20 Henrik Dalsgaard, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 28 Viktor Ahlmann, 30 Andreas Bruhn, 31 Jakob Blåbjerg og 32 Kasper Pedersen.

AaB’s skadesliste omfatter Jakob Ahlmann, Rasmus Jönsson og Lukas Spalvis.

'