AaB lejer hos AZ Alkmaar

18. august 2014 kl. 09:38

Således mangler blot det endelige papirarbejde, før 26-årige Donny Gorter er sikret på en lejeaftale frem til 30. juni 2015.

Donny Gorter 2Donny Gorter er noteret for omkring 150 kampe i den hollandske Eredivisie for henholdsvis AZ Alkmaar og NAC Breda og dækker pladsen i venstre forsvarsside, ligesom Gorter også mestrer flere positioner på midtbanen.

- Vi skal spille mange kampe i denne sæson, og med Jakob Ahlmanns korsbåndsskade var vi pludselig blevet sårbare på venstre back, hvor Jakob Blåbjerg dog indtil videre har gjort det glimrende, konstaterer AaB’s sportschef Allan Gaarde.

- Med Donny Gorters tilgang bliver belastningen og presset på Jakob Blåbjerg mindre, og samtidig skærpes konkurrencen i truppen. Gorter er en kvalitetsspiller med stor erfaring på højt niveau, og han kan være med til at løfte os yderligere, siger Allan Gaarde.

Donny Gorter, der er tildelt trøjenummer seks hos de forsvarende danske mestre og pokalvindere, ser frem til udfordringen i Aalborg:

- Det er gået hurtigt, og jeg kender ikke så meget til AaB, men jeg har nået at se et par kampe fra sidste sæson, og det har imponeret mig.

- Jeg glæder mig til at bidrage til holdet og ser frem til de spændende opgaver både i ligaen og i Europa, siger Donny Gorter, der er noteret for fire U/21-landskampe for Holland.

Det forventes, at Donny Gorter når at blive spilleberettiget til AaB’s UEFA Champions League-playoffkamp onsdag aften på Nordjyske Arena mod Apoel FC.

'