Kent Nielsen ser frem til Ajax-test

11. juli 2014 kl. 18:28

Dysten mod de mangedobbelte hollandske mestre er AaB’s sidste test inden Superligapremieren om otte dage i Haderslev mod SønderjyskE.

forberedelse2Fredagen har bestået af to lette træningspas på basen på Golden Tulip Arnhem-Doorwerth Hotel, og i morgen drager AaB vestpå til byen Rijnsburg, hvor duellen mod Ajax afvikles på Sportpark Middelmors.

- Opgøret mod Ajax er en stor kamp for os, og det bliver en helt anden type udfordring end forleden mod Standard Liege, konstaterer cheftræner Kent Nielsen over for aabsport.dk.

- Mod Standard Liege mødte vi et fysisk slagkraftigt hold med fokus på presspil, og det var glædeligt, at vi formåede at stå imod dette.

- Denne gang står vi over for et stærkt Ajax-hold med store kompetencer i den boldbesiddende del af spillet, hvorfor vores defensive organisation for alvor vil blive testet, påpeger Kent Nielsen.

Ajax-truppen minus deres respektive VM-spillere er netop hjemkommet fra en træningslejr i Østrig, hvor det som afslutning blev til en 5-1 sejr over FC Wacker Innsbruck, og der er næppe tvivl om, at AaB skal præstere optimalt for at opnå et godt resultat mod de sejrsvante hollændere.

- Vi håber og tror på, at vi både offensivt og defensivt er i stand til at finde løsninger, og vi har fuld fokus på at opnå et godt resultat som afslutning på en super træningslejr, siger Kent Nielsen og tilføjer:

- Jeg forventer, at spillerne vil gøre alt for at vise, hvem der skal have chancen mod SønderjyskE, og det vigtigste er, at vores indsats er i orden. Er den det, så er vi godt på vej.  

Kampen mod Ajax afvikles kl. 14.30, og du kan købe billet til opgøret her.

Ligeledes kan man mod betaling se kampen via Ajax Exclusive TV.

Efter dysten kører AaB-delegationen de 40 kilometer ind til Amsterdam, hvor der inden hjemrejsen søndag morgen overnattes på et hotel nær lufthavnen.

'