Jönsson ny 10’er i AaB

Jönsson ny 10’er i AaB

21. juli 2014 kl. 15:30, af Martin Stigaard Skammelsen

Efter en succesrig lejeaftale i den forgangne sæson henter AaB nu svenske Rasmus Jönsson permanent på en to-årig aftale. 

Den teknisk stærke svenske offensiv-spiller var således stærkt medvirkende til, at AaB i den forgangne sæson sikrede sig både det danske mesterskab og DBU Pokalen.

R_J_2AaB’s sportschef Allan Gaarde udtaler:

- Rasmus er en klassespiller og i den seneste sæson så vi hans store værdi for holdet, hvor hans blik for spillet gav adskillige mål, assists og chanceskabende afleveringer. 

- Rasmus har nu gennemgået en operation i lysken, og der vil derfor gå et stykke tid inden vi ser ham i aktion. Alligevel er vi sikre på, at vi endnu ikke har set det bedste fra ham, og vi glæder os til igen at se ham trække den rød-hvide trøje over hovedet.

Også Rasmus Jönsson ser frem til at udskifte tyske Wolfsburg med Danmark og Aalborg.

- Alt omkring holdet og trænerteamet er perfekt, så det betyder meget for mig i forhold til at jeg ønskede at komme tilbage til AaB, udtaler Rasmus Jönsson.

- Jeg føler mig meget værdsat og trives virkelig i Aalborg, så jeg glæder mig til at komme tilbage og er meget opsat på at vise fansene hvor god jeg er, når jeg er på 100 procent, lyder det videre fra Jönsson.

Rasmus Jönsson, der foreløbig har spillet 20 kampe og scoret seks mål for AaB, vil fremover bære trøje nummer 10.

  • Tilføj AaB's kampe til din kalender

    Add to calendarAaB A/S
Hornevej 2
9220 Aalborg Øst

Telefon: +45 96 35 59 00
Fax: +45 96 35 59 10
Email: aab@aab-as.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 15.00

aabsport.dk bruger cookies til statistik. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere