Information om Champions League-kvalifikation

21. juli 2014 kl. 14:01

Fredag blev det således klart, at AaB’s modstander i tredje kvalifikationsrunde til UEFA Champions League bliver kroatiske Dinamo Zagreb eller litauiske Zalgiris Vilnius. Kroaterne har en 2-0 føring med til returopgøret  i Litauen tirsdag aften, hvorfor det i skrivende stund er overvejende sandsynligt, at de bliver AaB’s modstander.

Billetsalg

Det er nu muligt at købe billetter til opgøret mod enten Dinamo Zagreb eller Zalgiris Vilnius, der spilles på Nordjyske Arena onsdag den 30. juli kl. 20.15.

Prisen på billetter vil være som til kampe i Superligaen (se her).

Af hensyn til UEFA’s krav om siddepladser vil begge endetribuner på Nordjyske Arena være monteret sæder til dette opgør, hvorfor der på disse sælges et reduceret antal unummererede billetter i forhold til normale Superliga-kampe.

Billetsalg til gæstende fans sker direkte via den gæstende klub.

Tickets for visiting fans

Ticket sales to the visiting team will only be possible via the visiting club. We kindly ask any visiting fans to contact their club for more information in this regard.

Forkøbsret

Alle sæsonkortholdere har forkøbsret til egen plads til denne kamp. For at benytte forkøbsretten skal man logge ind på sin profil på AaB’s webshop og derefter klikke på menupunktet ”Forkøb europæiske kampe” i menuen til venstre og følge anvisningerne på skærmen.

OBS: Forkøbsretten gælder til og med torsdag den 24. juli kl. 14.00, hvorefter ikke solgte billetter sættes til salg til offentligheden.

Medlemmer af AaB Support Club har også forkøbsret til billetter til denne kamp. For nærmere information herom henviser vi til fanklubbens website.

Spilletidspunkter

Som skrevet ovenfor spilles første opgør på Nordjyske Arena onsdag den 30. juli kl. 20.15. Såfremt returopgøret spilles i Zagreb vil dette finde sted onsdag den 6. august kl. 20.45.

Skulle Zalgiris Vilnius blive modstanderen vil nærmere information om kamptidspunkt blive udmeldt snarest muligt efter returopgøret mod Dinamo Zagreb i anden kvalifikationsrunde er afviklet.

'