Helenius på tavlen for reserverne

21. juli 2014 kl. 18:19

Vendsyssel_HeleniusI det gode sommervejr testede AaB-reserverne mandag eftermiddag formen mod Vendsyssel F.F. fra Nordicbet Ligaen.

Den duel trak AaB sig bedst ud af med en samlet sejr på 3-1, og en pauseføring på 1-0, der blev en realitet efter scoring af Nicklas Helenius i 35. minut på oplæg fra angrebskollega Viktor Ahlmann.

AaB’erne viste kampen igennem godt spil og havde overvejende kontrol med kampen. 2-0 målet efter 70 minutters spil var således ikke ufortjent, og igen var det Nicklas Helenius der kom på måltavlen, da han sikkert eksekverede et straffespark begået mod Andreas Bruhn.

Blot fem minutter senere lukkede Frederik Børsting reelt kampen, da han udnyttede Christian Ryes fine forarbejde til at bringe AaB i front 3-0.

Vendsyssel kom dog også på tavlen med en sen reducering fra den tidligere AaB’er Lasse Tranberg, der scorede til slutfacit 3-1.

Efter opgøret gav assisterende træner Allan Kuhn følgende vurdering af kampen:

Vendsyssel_Børsting- Det var en rigtig god indsats, både som hold og individuelt. Vi spiller godt, og skaber flere chancer, men vigtigst af alt, så udstrålede spillerne også den rigtige attitude kampen igennem.

- Alt i alt var det meget tilfredsstillende, at vi med så et ungt et hold kunne præstere så godt, afrunder Allan Kuhn, der næste gang står i spidsen for reserveholdet, når man mandag den 11. august møder Superliga-reserverne fra Hobro.

(Fotos: Allan Storkborg)