AaB med tre mulige debutanter

18. juli 2014 kl. 13:55

Cheftræner Kent Nielsen giver således følgende vurdering forud for premierekampen:

- Det har været en kort sommer med en hurtig opstart for os. Generelt havde vi en rigtig fin træningslejr i Holland, hvor vi blev testet fysisk mod et stærkt Standard Liege-mandskab, ligesom vi blev testet spillemæssigt både offensivt, defensivt og omstillingsmæssigt mod et meget boldsikkert Ajax-hold.

- Vi har haft en del spillere der er blevet opereret, ligesom vi har fået spillere ind, der ikke har spillet så meget og derfor endnu mangler lidt i forhold til at nå topformen. Overordnet set føler vi os dog rustet til at komme i gang, og glæder os meget til at indlede en sæson, hvor der igen venter store udfordringer i Superligaen, der er vores fokus på nuværende tidspunkt.

strøm12 - ene- SønderjyskE er altid en udfordring for os, ikke mindst i Haderslev. På imponerende vis fik holdet håndteret en rigtig svær udfordring i foråret, først og fremmest sportsligt, hvor man fik de nødvendige resultater, men også på det mentale plan fik man håndteret det pres man er under når man ligger i bunden af ligaen.

- Det er et hold vi har stor respekt for, ikke mindst deres omstillinger og deres standardsituationer, hvor vi på begge parametre skal være dygtige til at forsvare os.

- I alle vores tre træningskampe har vi selv fået vist noget af det spil, vi viste i den seneste sæson, og det er vores håb og tro at vi igen kan få vist noget af det spil i længere perioder. Det er også er påkrævet for at få et resultat i Haderslev, lyder det fra Kent Nielsen, der har udtaget følgende 18 spillere til lørdagens opgør på Sydbank Park:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 5. Kenneth Emil Petersen, 7 Thomas Enevoldsen, 9 Thomas Augustinussen, 11 Nicklas Helenius, 14 Mathias Wichmann, 16 Mathias Thrane, 18 Anders K. Jacobsen, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 28 Viktor Ahlmann, 31 Jakob Blåbjerg, 32 Kasper Pedersen og 33 Lukas Spalvis.

Mathias Thrane, Frederik Børsting og Viktor Ahlmann kan alle få deres officielle debut for AaB, mens Thomas Enevoldsen og Nicklas Helenius begge kan gøre comeback i AaB-trøjen.

Rasmus Würtz er ude med en betændt sene i den ene fod, mens Søren Frederiksen sidder ude med et læderet ledbånd i anklen. Gilli Sørensen og Henrik Dalsgaard er begge under genoptræning efter henholdsvis en operation i anklen og for et løberknæ. Nikolaj Thomsen endnu ikke er kampklar efter sin operation for en meniskenskade.

Lørdagens opgør spilles kl. 17.00 på Sydbank Park i Haderslev.

'