Kent Nielsen ser frem til en ny sæson

16. juni 2014 kl. 11:29

Således venter nu en god måneds opstart inden første opgør i Superligaen 19. juli på udebane mod SønderjyskE.

- Alle har været på en velfortjent ferie og kommer tilbage i dag, mens landsholdsspillerne alle forventes tilbage torsdag. I vores verden går tingene hurtigt, og selvom vi er stolte af at vi stort set det næste år har prædikatet Double-vindere er vi også klar over at nogle af tingene nu bliver lagt til side.

- Selvtilliden og de gode præstationer tager vi med videre, men resultaterne lægger vi væk. Nu gælder det forberedelserne til endnu en spændende sæson, hvor vi kan se frem til en masse Superliga-fodbold, Champions League-kvalifikation, samt deltagelse pokalturneringen – og vi glæder os til at tage hul på det.

- Vi skal lige langsomt i gang, og i løbet af ugen får vi samlet hele truppen. Vi har ikke lige så lang forberedelse til sæsonstarten som ved vinterpausen, men omvendt har spillerne heller ikke haft lige så lang ferie, så derfor kommer vi hurtigere frem til de taktiske og udviklingsmæssige dele af vores spil, selvom der også skal fysiske og konditionelle elementer med i træningen, så vi kommer tæt på100 procent til sæsonstart.

KN3I optakten til den kommende sæson er der planlagt flere testkampe, blandt andet mod de norske mestre fra Strømsgodset, de hollandske mestre fra Ajax Amsterdam, samt de belgiske vice-mestre fra Standard Liege.

- Der er ingen tvivl om, at vi selvfølgelig har en bevidsthed om at vi skal spille kvalifikationskampe til Champions League. Derfor har vi søgt og fundet meget stærke træningsmodstandere med internationalt snit. Kampene er naturligvis både forberedelser til Superligaen, men i særdeleshed også til de internationale kampe vi skal frem mod.

- Der venter os således en række topkampe, hvor vi skal anstrenge os for at få et resultat, men vi har valgt disse kampe for at vænne os selv til at spille europæiske opgør, hvor det er en anden måde at tænke kampene på, og det vil vi gerne forberede os på. Samtidig er vi også glade for at få fem-seks dage i Holland med to kampe mod kompetente modstandere som optakt til Superligaen og Champions League-kvalifikationen.

Dagens træning har til formiddag budt på indendørs løbetest mens der i eftermiddag trænes på græs.

AaB-truppen træner denne uge otte gange i form af dobbelte træningspas mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Hele ugen vil Simon Ayo Okosun, midtbanespiller fra AB, være med ved træningen som gæstespiller.

'