AaB ansætter T+ træner på fuld tid

19. juni 2014 kl. 13:13

Således er det en tilfreds talentchef Jacob Larsen, der til aabsport.dk kan fortælle om den nye ansættelse.

Adam- Vi har fuldtidsansat Adam Harrell som T+ træner hvilket bevirker, at han som en ekstra træner sammen med de respektive holdtrænere i U/13, U/14 og U/15 får mulighed for at udvikle AaB’s talentmiljø yderligere i de yngste eliteårgange, fortæller Jacob Larsen.

- Derudover består hans rolle i at komme rundt i Nordjylland til vores mange samarbejdsklubber og lave inspirationstræninger med nogle af deres yngste hold i samarbejde med lokale trænere. Disse træninger finder sted udover de normale talentskole-træninger, der naturligvis fortsætter på fuld kraft.

- Dermed sætter vi efter sommerferien et endnu større fokus på det nordjyske talentsamarbejde. Et samarbejde der er afgørende for, at vi også i fremtiden kan blive ved med at opretholde så fin en nordjysk talentmasse.

- Adam har de seneste år trænet AaB’s årgang 1999, og har desuden været chef på AaB’s talentskole i Aalborg. Han er ekstremt dygtig til at udvikle spillerne individuelt, især med fokus på det tekniske, herunder finter og driblinger, hvilket er en stor del af AaB’s DNA i talentafdelingen, afrunder Jacob Larsen.

 

'