Superligatrænerne kårer Würtz til Forårets Profil

Superligatrænerne kårer Würtz til Forårets Profil

14. maj 2014 kl. 20:28, af Brian Andersen

AaB’s viceanfører følger dermed i fodsporene på Kasper Kusk, som blev kåret til Efterårets Profil.

Rasmus Würtz vandt afstemningen marginalt foran Brøndby I.F.’s Thomas Kahlenberg.

RW2- Jeg må da ærlig talt indrømme, at man skal knibe sig selv i armen engang imellem for lige at finde ud af, om det her er rigtigt nok. Det har været meget intenst, fra vi fandt ud af, at vi blev danske mestre, tog hjem og blev fejret, stod op og tog til træning, masser af interviews, pressemøde i dag og nu ringer du så og fortæller det her. Det er helt vildt, og det er overvældende, siger Rasmus Würtz til Tipsbladet.

Som en kuriositet kan det nævnes, at AaB’s chef træner Kent Nielsen havde Kahlenberg som nummer ét, mens Brøndby-træner Thomas Frank pegede på Würtz.

- Würtz er den usynlige spiller, som man glemmer lidt i jublen over AaB’s fortjente mesterskab. Han erobrer enormt mange bolde. Det er ikke sådan, at han bare bryder spillet; han erobrer virkelig boldene og spiller dem nemt videre. Han har været garant for deres offensive spil, blandt andet ved at spille utroligt mange bolde fremad. Og så har han hele tiden været det defensive balancepunkt. Alle gode hold har brug for en dygtig 6’er, og han har været den dygtigste 6’er i Superligaen i foråret, siger Thomas Frank til Tipsbladet.

AaB har høstet de fleste priser i denne sæson, for ud over det danske mesterskab, løb Kasper Kusk også med kåringen som Efterårets Profil. Torsdag kan klubben gøre rent bord ved også at vinde pokalfinalen mod FC København i Parken.

Relaterede nyheder:

  • Tilføj AaB's kampe til din kalender

    Add to calendarAaB A/S
Hornevej 2
9220 Aalborg Øst

Telefon: +45 96 35 59 00
Fax: +45 96 35 59 10
Email: aab@aab-as.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 15.00

aabsport.dk bruger cookies til statistik. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere