Det sker til dagens kamp

18. maj 2014 kl. 11:31

I forbindelse med dagens totalt udsolgte opgør mod AGF på Nordjyske Arena sker der flere specielle ting på Nordjyske Arena.

Fra kl. 15.00 vil det være muligt at se AaB’s guldbus, der vil blive parkeret foran Weber Tribunen på Nordjyske Arena. Alle fans er velkommen til at se bussen og tage billeder af den.

Godt ti minutter før kampstart vil jægerkorpsets idrætsforening markere The Double, når fire faldskærmsudspringere lander på plænen på Nordjyske Arena.

Efter afslutningen på opgøret vil der hurtigst muligt blive opsat podie på midten af banen.

Så snart dette er sket vil alle spillere og trænere blive kaldt på podiet en ad gangen til overrækkelse af guldmedaljer fra DBU’s administrerende direktør Claus Bretton-Meyer og formand Jesper Møller. Når alle spillere, trænere og ledere har fået udleveret en guldmedalje vil DM-pokalen blive overrakt og hævet.

Omtrent kl. 20.30 vil spillertrup, trænerteam og ledelse gå ombord AaB’s guldbus, der vil køre gennem det centrale Aalborg til Gammeltorv, hvor borgmester Thomas Kastrup Larsen står klar til på byens vegne at tage imod og hylde spillerne til en officiel reception.

Har du ikke fået billet til søndagens kamp på Nordjyske Arena, så husk at du kan deltage i guldfesten på Gammeltorv i Aalborg fra kl. 16.00. Her vil der være opstillet storskærm til transmission af kampen og meget mere.

Læs meget mere om guldfesten i Aalborg midtby via dette link.

'