AaB forlænger med Spalvis til 2018

20. maj 2014 kl. 11:15

Den 19-årige spiller har i foråret fået sit gennembrud i dansk fodbold med 11 betydende scoringer fordelt med otte i Superligaen og tre i DBU Pokalen. Ligeledes har Lukas Spalvis fået sin debut for Litauens A-landshold.

Spalvis_Randers1- Lukas har udviklet sig med stormskridt, og her skal æren tilskrives både vores trænerteam omkring Superligaen og vores dygtige talentarbejde, påpeger AaB’s sportschef Allan Gaarde.

- Vi har kunnet se Lukas’ store potentiale på vores U/19 Liga-hold, men er overraskede over, hvor hurtigt han har formået at slå til. Lukas er en notorisk målscorer, men stadig en usleben diamant hvis fulde potentiale vi i de kommende år skal forsøge at udløse, siger Allan Gaarde.

Lukas Spalvis optrådte som U/17-spiller for den tyske Bundesligaklub SC Freiburg, men skiftet til AaB har for alvor sat gang i karrieren.

- Jeg er glad for, at AaB har ønsket at forlænge kontrakten, og jeg har ikke været i tvivl om, at det er her, jeg ønsker at fortsætte karrieren.

- Aalborg er en dejlig by, og AaB er at perfekt sted at udvikle sig som ung spiller, så jeg er sikker på, at jeg kan blive ved med at forbedre mig, siger Lukas Spalvis og tilføjer:

- Med både mesterskab og pokaltitel har denne sæson været fantastisk, og det bliver spændende at være med til at bidrage til holdets udvikling i den kommende sæson, hvor vi forhåbentlig også kan gøre en god figur i Europa.

Lukas Spalvis, der er noteret for 24 officielle kampe og 11 mål for Hele Nordjyllands Hold, spiller de kommende par uger A-landskampe mod Estland, Letland og Polen.

'