Semifinale blev endestation for U/17-mandskabet

19. april 2014 kl. 09:22

AaB-mandskabet måtte således sig slået med 4-2 nederlag af mexicanske CF Monterrey Rayados i fredagens semifinale. 

Mexicanerne kom foran 1-0 i første halvleg, men i anden halvleg udlignede Sebastian Grønning til 1-1 for AaB'erne.

Mexicanerne svarede dog igen med mål til 2-1, men kort efter fik AaB'erne atter bolden i nettet, men uheldigvis valgte kampens dommer i stedet at fløjte et frispark til AaB. I stedet øgede Monterrey kort efter til 3-1 inden Mathias Andersen reducerede til 3-2.

I dommerens tillægstid leverede mexicanerne dog dødsstødet med en scoring til 4-2, hvilket også blev kampens slutresultat.

Dermed er AaB-mandskabet færdig ved årets Dallas Cup, hvor cheftræner Lars Knudsen efter kampen have følgende vurdering:

- Vi står tilbage med en god følelse og præsterer en god og moden kamp både offensivt og defensivt under lidt svære betingelser. Der var meget varmt, og banen var noget ujævn, men begge dele håndterer vi rigtig fint.

- Vi spiller mod en topklasse modstander, og er i dele af kampen bedst. Især i løbet af anden halvleg har vi et par gode perioder, hvor vi spiller godt og skaber chancer. Mod slutningen af kampen satser vi og lægger en ekstra mand frem. Det giver Monterrey en omstilling, som de scorer på, men vi reducerer til 3-2 kort efter, og har yderligere et par chancer for at udligne.

- Alt i alt har vi fået et rigtig godt sportsligt udbytte af turen, som vi tager med os hjem til de sidste runder i turneringen. Vi glæder os rigtig meget til at komme igang med de sidste turneringskampe, men først tager vi os et velfortjent hvil i Dallas, inden vi flyver hjem mandag morgen.

'